اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

حضور ناو سپاه در محل استقرار نیروهای آمریکایی در نزدیکی جزیره گارسیا

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ناو شهید مهدوی برای نخستین مرتبه تا نزدیکی جزیره دیگو گارسیا که محل استقرار نیروهای آمریکایی است، پیش رفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتگویی درباره بازگشت ناوگروه شهید سلیمانی این نیرو از ماموریت عبور از خط استوا گفت:‌ برای اولین بار رزمندگان نیروی دریایی سپاه پس از همرزمان خود در نیروی دریایی ارتش توانستند از خط استوا عبور کنند.


وی افزود: در این ماموریت ناو اقیانوس پیمای شهید مهدوی در غالب ناوگروه شهید سلیمانی پس از 39 روز دریانوردی روز گذشته با موفقیت به کشور بازگشت. در این ماموریت ناو شهید مهدوی با عبوئر از تنگه ها‌ی مهم و راهبردی جهان مانند تنگه مالاگا و عبور از خط استوا از منطقه ناوگان پنجم آمریکا عبور و وارد منطقه ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا شد.


فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: همانطور که مستحضرید در رزمایش پیامبر اعظم 18 برای نخستین مرتبه از روی این ناو موشک‌های بالستیک شلیک و با موفقیت آزمایش شد و در این ماموریت همین ناو برای نخستین مرتبه تا نزدیکی جزیره دیگو گارسیا که محل استقرار نیروهای آمریکایی است نیز رفت.


دریادار تنگسیری تصریح کرد:‌ عمده رزمندگان حاضر در این ماموریت دارای 7 سال عمر خدمتی بودند و بدون اینکه از سایر ارگانها کمکی بگیرند برای نخستین مرتبه وارد دریایی شدند که برای آنها ناشناخته بود. به این جهت در این ماموریت کاربزرگی صورت گرفت.


پنجمین ناو گروه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نیروی دریایی سپاه امروز پس از ۳۹ روز ماموریت با حضور دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان مورد استقبال قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر